ZZP

Metselbedrijf Slobbe is gespecialiseerd in metselwerken en lijmwerken. Wij zoeken ZZP’ers die zich aan ons willen verbinden en daarmee een mooie toevoeging aan ons vaste team zijn.

Wat wij doen

Wij richten ons op nieuwbouw, utiliteitsbouw en grootschalige verbouwingswerkzaamheden en werken voornamelijk voor projectontwikkelaars en bouwbedrijven.

Hoe wij dat doen

Wij werken met een vaste kern medewerkers die het Slobbe DNA beheersen, op hen kunnen en willen wij bouwen om de gewenste kwaliteit naar onze opdrachtgevers te borgen. Daarnaast werken wij graag met hardwerkende, gemotiveerde ZZP-ers om Slobbe bij te staan. Open communiceren binnen het team is een onderwerp dat zeer hoog op ons lijstje staat. Wij werken met precisie en komen onze beloftes aan de opdrachtgevers na. Wij hebben een flexibele en begripvolle instelling en bieden een comfortabel werkcomfort. Een open en duidelijke communicatie in de Nederlandse taal is voor ons de sleutel tot ons succes. Iedereen wordt bij Metselbedrijf Slobbe gezien, gehoord en gewaardeerd, want zo hoort het.

Spreekt dit jouw aan en wil jij meer weten over werken bij Metselbedrijf Slobbe?

Neem contact op met onze vakmensen en hopelijk zien we je snel voor een goede bak koffie en een waardevol eerste gesprek.

zzp vacature slobbe

ZZP werken bij Slobbe Metselbedrijf Hillegom