Over Metselbedrijf Slobbe

Metselbedrijf Slobbe is gespecialiseerd in metselwerken en lijmwerken. Ook is steigerwerk toegevoegd aan het portfolio. Wij werken voornamelijk voor projectontwikkelaars en bouwbedrijven en richten ons op nieuwbouw, utiliteitsbouw en grootschalige verbouwingswerkzaamheden. 

Het dienstenportfolio van Metselbedrijf Slobbe omvat het verzorgen van alle soorten metselwerk (traditioneel, siermetselwerk en doorstrijkwerk) en alle soorten lijmwerk. Waar gewenst kunnen tevens Layher steigers worden geleverd en geplaatst middels onze steigerhuur dienst.Onze hoge kwaliteitsstandaard  en onze flexibiliteit wordt door onze opdrachtgevers in hoge mate gewaardeerd. Daarnaast is afspraak daadwerkelijk afspraak.

Werkwijze

Over Slobbe Metselbedrijf Hillegom

Precisie en hart voor het vak zijn de belangrijkste aspecten wanneer het ’t werkproces van Metselbedrijf Slobbe uit Hillegom betreft. Met een harde kern van werknemers en een doorgaans reguliere groep aan kwalitatief hoogwaardige inhuurkrachten bieden wij een significante inbreng wanneer het metselwerk en/of lijmwerkzaamheden betreft. Wij werken dagelijks aan projecten waarbij onze opdrachtgevers grote waarde hechten aan kwaliteit, vakmanschap en hart voor het vak. Het spreekt voor zich dat deze aspecten van nature hoge prioriteit krijgen in de dagelijkse gang van zaken. Het familiebedrijf streeft er echter ook naar om een vertrouwde werksfeer te creëren. Het werkcomfort op de bouw werkplaats is heel belangrijk voor de leiding van Metselbedrijf Slobbe, hierin is heldere communicatie de sleutel tot ons succes. Iedereen wordt bij ons gezien, gehoord en gewaardeerd, want zo hoort het.

Kernwaarden van Metselbedrijf Slobbe

Loyaliteit, Betrouwbaarheid, Precisie / Kwaliteit en Heldere Communicatie zijn de kernwaarden van Metselbedrijf Slobbe. Dit komt terug in de samenwerking met de opdrachtgever maar ook onderling op de werkvloer. Het resultaat van onze werkwijze en de kernwaarden is goed terug te zien in de opgeleverde projecten. Door onze consistente kwaliteit komen wij in aanraking met andere opdrachtgevers en blijft het balletje rollen. Wij denken mee, hebben hart voor het vak en streven naar perfectie. Hiermee maken wij het verschil in het voor- en natraject.

Geschiedenis

Metselbedrijf Slobbe is opgericht door Sven Slobbe, een ambitieuze ambachtsman met enorm veel kennis en hart voor het metselvak. Sven is in 2008 gestart met het bedrijf in de steeds nog huidige vestigingsplaats Hillegom. De ‘Slobbe’ werkwijze sloeg aan bij de toenmalige opdrachtgevers en al snel sloot broer Jurian Slobbe zich aan bij het bedrijf. Metselbedrijf Slobbe is zo ontstaan en is het familiebedrijf zoals het tot vandaag de dag is. De gebroeders Slobbe vormen samen een geoliede machine en vullen elkaar goed aan waar nodig. Sven is aanspreekpunt Daarnaast biedt de scholing van Jurian als timmerman een zeer waardevolle troef om Slobbe op de kaart te zetten. Wij zijn méér dan de standaard metselbedrijven voor ontwikkelaars en bouwbedrijven.