Metselwerk

Metselbedrijf Slobbe verzorgt alle soorten metselwerk, van traditioneel en siermetselwerk tot doorstrijkwerk (pointermasterwerk). Wij werken voornamelijk voor projectontwikkelaars en bouwbedrijven en zijn actief bij grote en kleine nieuwbouwprojecten.

Naast de geleverde kwaliteit van ons metselwerk heeft Metselbedrijf Slobbe ook het zakelijk aspect hoog in het vaandel staan. Het mag duidelijk zijn dat duidelijke afspraken en een strakke planning vereist zijn om met wederzijds vertrouwen elk bouwproject succesvol en tevreden te laten slagen.

De vakmensen van Metselbedrijf Slobbe beschikken over de nodige ervaring en vakkennis en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Onze ervaren vakmensen beschikken over een breed bouwkundig inzicht, enkele hebben zelfs een achtergrond als timmerman waarbij ze bij elk bouwproject snel kunnen schakelen en kunnen overleggen met andere betrokken partijen.

Zo stellen wij ons zo flexibel mogelijk op tegenover elke opdrachtgever. Uiteraard kunnen we metselwerkzaamheden combineren met lijm- en isolatie werkzaamheden. Metselbedrijf Slobbe kan tevens steigerwerk (levering en opbouw) verzorgen middels onze dienst steigerverhuur.

Wenst u meer informatie over onze metselwerk activiteiten en/of de beschikbaarheid van Metselbedrijf Slobbe in het algemeen, neem dan contact op met Sven Slobbe: tel: 06-46605754