Lijmwerk

Voor lijmwerkzaamheden Kalkzandsteen elementen en/of lijmwerk van handzame blokken bent u bij Metselbedrijf Slobbe aan het juiste adres. Onze lijmers zijn bekwame vakmensen en beschikken over het juiste materieel en gereedschappen, zodat de werkzaamheden vloeiend kunnen verlopen. Ook het meedenken en juiste communicatie is bij de lijmwerk werkzaamheden door Metselbedrijf Slobbe zeer belangrijk voor een effectieve voortgang van het project, de vervolgstappen en het uiteindelijke eindresultaat.

Lijmwerk Kalkzandsteen elementen

Het verlijmen van kalkzandsteen elementen van de merken Silka, Calduran en Makz zowel schoon als vuilwerk wordt veelal toegepast in de nieuwbouw van woningen, appartementen en utiliteitsbouw. Kalkzandsteen elementen worden verwerkt met een lijmkraan ook wel warrybok genoemd. De kalkzandsteen elementen zijn door het grote formaat snel te verwerken met direct een strak eindresultaat.

Lijmwerk Handzame blokken

Kalkzandsteen handzame lijmblokken van de merken Silka, Calduran en Makz worden door Metselbedrijf Slobbe veelal toegepast. Ze worden gebruikt voor binnenmuren – zowel dragend als niet dragend – waar kalkzandsteen elementen met de lijmkraan niet toegepast kunnen worden. Kalkzandsteen vellingblokken worden veelal toegepast in bergingen en scheidingswanden bij de bouw van bedrijfshallen. Het voordeel van kalkzandsteen vellingblokken is dat de muur na het verwerken direct gereed is.

De Poriso en Porotherm lijmblokken van het merk Wienerberger worden voor de opdrachtgevers van Metselbedrijf Slobbe veelal toegepast bij het zetten van binnenwanden in de woningbouw. Deze lijmblokken zijn licht en snel te verwerken, met de juiste steenzaag zijn de blokken op maat te zagen daardoor is het product zeer flexibel.

Lijmwerken – machinaal of met de hand

Het verwerken van alle lijmblokken of het nu machinaal of met de hand is voeren lijmers van Metselbedrijf Slobbe uit op basis van de geldende voorschriften van de kalkzandsteenindustrie. Wij opereren vanuit Hillegom en voeren het lijmwerk voornamelijk uit voor aannemers en projectontwikkelaars in de westelijke Randstad. Uiteraard kunnen we de lijmwerk werkzaamheden combineren met metselwerk. Metselbedrijf Slobbe kan tevens steigerwerk (levering en opbouw) verzorgen middels onze dienst steigerverhuur.

Metselbedrijf Slobbe – een hardwerkend en nauwkeurig team met hart voor het vak

Wenst u meer informatie over lijmwerk activiteiten en/of Metselbedrijf Slobbe in het algemeen, neem contact op met Sven Slobbe: tel: 06-46605754